Werkgebied

Heeft u een witgoed monteur nodig? Ons werkgebied bevindt zich in een straal van 20 kilometer om Winschoten, hiervoor brengen wij dan ook geen voorrijkosten in rekening.

Hieronder kunt u in het kaartje eenvoudig zien of u binnen deze straal woont. Het werkgebied van WRO (René) is:

Schermafbeelding 2016-07-05 om 18.05.33
Delfzijl, Hoogezand, Veendam, Winschoten, Bellingwolde, Bad Nieuweschans, Drieborg, Bunde, Muntendam, Kolham, Midwolda, Nieuwwolda, Wagenborgen, Nieuw Scheemda, Slochteren, Farmsum, Appingedam, Vlagtwedde, Pekela, Oude Pekela, Nieuwe Pekela, Oldambtmeer, Finsterwolde, Blauwestad, Kolham, Foxhol, Rhede, 't Waar, Steendam, Wedde, Onstwedde, Blijham, Oostwold, Bourtange, Stadskanaal, Sellingen, Jipsingbourtange, Ommelanderwijk, Boven Pekela, Veenhuizen(wedde), Bareveld, Wildervank, Zuidbroek, Noordbroek, Sappemeer, Martenshoek, Meerwijck, Vriescheloo, Woldendorp, Wagenborgen, Siddeburen, Winschoten, Meeden.

Staat uw woonplaats er niet bij? Maar valt u wel binnen een straal van 20 kilometer van Winschoten dan helpen wij u natuurlijk graag! 

René is zeer vriendelijk. Controleert voor een redelijke prijs. Hij kon voor mij het probleem niet oplossen, maar gaf wel andere opties/adviezen. En ook niet te trots om anderen (concurrent) aan te bevelen als het net buiten zijn specialisme valt. Heel klantvriendelijk en eerlijk dus. Ik zeg: top service!

Debora Alting Klant

Vrijdagavond bleek de pomp van mijn wasmachine kapot, Rene gebeld en een afspraak gemaakt. Zaterdag middag was deze alweer gerepareerd. Snelle service, goede adviezen en oplossingen voor desbetreffende probleem.

Uitstekende service en een aanrader!

Luuk Heeres Klant

Heeft al meerdere reparaties voor ons gedaan altijd snel en vakkundig. Recent een nieuwe vaatwasser gekocht bij Rene en uiteraard ook vakkundig door hem laten plaatsen. Zelfs nog voor mij contact opgenomen met de keukenleverancier om iets om te wisselen en zonder kosten. Dat noemen ze service!

1964 (Marktplaats lid) Klant
Bosch
LG

Wilt u een storing melden?