Over WRO

Witgoed Reparatie Oost Groningen is uw witgoed reparatie specialist uit Oost-Groningen.

Schermafbeelding 2016-07-05 om 18.22.27WRO (Witgoed Reparaties Oost-Groningen) is opgericht in 2005 in Winschoten. Na jaren lang voor diverse bedrijven te hebben gewerkt, wilde René een eigen onderneming beginnen voor reparaties van huishoudelijke apparaten. René heeft inmiddels 28 jaar ervaring en is deskundig in het repareren van alle merken wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vriezers, ovens, magnetrons en vaatwassers.

 

Waarom via WRO?
Wij repareren uitsluitend voor particulieren. Wij zijn 6 dagen in de week van maandag tot en met zaterdag geopend en er kan een afspraak worden gemaakt door middel van een telefoontje, een WhatsApp bericht, via het storingsformulier of via een e-mail.

* Betrouwbare service 
* Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding
* Zowel inbouw als vrijstaande apparatuur
* Hulp bieden aan particulieren en (horeca) bedrijven
* Specialist in alle merken
* Garantie op de door ons uitgevoerde werkzaamheden
* Diagnose en eventuele reparaties bij u thuis.
* 3 Maanden garantie op onze uitgevoerde reparatie

Een goede service, waarmee we u praktisch altijd kunnen helpen. Voor een gratis en gedegen advies of het maken van een afspraak kunt u geheel vrijblijvend contact met WRO opnemen. Wij leveren ook voor alle merken nieuwe onderdelen. Voor meer informatie omtrent witgoed onderdelen verwijzen wij u naar de Contact pagina.

U hoeft niet naar WRO te komen, want wij komen naar u! Woont u binnen een straal van 20 kilometer van Winschoten, dan komen wij kosteloos naar u toe. Bekijk ons werkgebied. Twijfelt u of u binnen dit gebied valt, over de prijs of over andere zaken, bel dan gerust want wij staan altijd voor u klaar!

Onze openingstijden vind u op onze Facebookpagina of de contactpagina van onze website!

 

Werknemers
1
Ervaring (jaar)
28
Klanten
14692
Recensies
29

Staat jouw regio erbij, of ligt deze 20 kilometer van Winschoten?